Älsklingen är hemma och ikväll blir det fest!

ja då var älsklingen hemma igen, kom hemm rätt sent igår runt halv nio då blev det pizza. mums.. men stackarn vilket bemötande han fick var så hungrig och hade inte fått i mig någon mat. Var inte på det bästa humöret kan jag säga! Men det gick över efter en halvtimme, o då var man fit for fight igen!

Har knappt kunnat sova inatt har hostat som bara den, inge vidare men nu har man hostmedicinen igen så kanske får lite sömn imorrn för inatt kan jag inte ta den då den innehåller morfin. Aja baja!

idag har vi varit ute hos hans föräldrar, lille morfar fyllde 82 år. härlig gubbe haha, han frågade om jag fick någon pli på Chistian, ja då sa jag sakta men säkert.. kort därefter så säger han åt mig att jag har mycket och lära. självklart svarade man med ett leende. Träffade även hans bror och fästmö och gudson/brorson för första gången trevligt trevligt. Kommer trivas bra här, Sköööönt!

Ikväll blir det kalas på kaos igen, ska bli kul för ikväll följer pojken med, får se om vi går vidare eller om vi vandrar hemåt.. Beror på vilket humör man är på=).

På Måndag blir det hemlig trip med Christians föräldrar neråt landet. Spännande spännande, skulle ju inte fått följa med egentligen men ja det fick jag, och snacka om jag blev glad! åh älskar honom så vad ska jag göra...
han ligger nu och sover på madrassen i vardagsrummet gick in och titta till honom hjärtat slog trippelvolter när han låg där o snarkade så sött..

Nej nu ska jag gå o krya ner lite hos honom innan vi ska bege oss igen..

ha det kalas!

*Diamonds are a girls´ best friend*

Idag kommer han hem!

Känner mig helt sliten vaknade runt 15 idag, helt sjukt! Jag får panik, mår inte bra av att inte ha något jobb. men nu har jag skrivit en ansökan till Netto, kanske inte bästa jobbet men det ger pengar. Och det är ju ett måste i dagens samhälle. Suck!

Ikväll kommer i allafall Christian hem känns jätte bra, har saknat honom jättemkt. När man är nykär vill man ju kunna ses ofta, men nu när han tog åt sig att jobba på semestern har det inte blivit så mycket. Men ja inte mycket man kan göra åt nu är han fri i 2 veckor och då kommer jag kanske få lite mer tid med honom. Tänkte överraska med en liten 3 dagars trip men ja där kom ju mitt största dilemma in i bilden. PENGAR! Blir knäpp. Hade varit så mysigt lite utgång i en främmande stad, massa mys och mycket mer ja det hade blivit en riktig upplevelse. men det får bli längre fram när jag e framgångsrik haha.. =)

Pratade med  honom igår och nu vet jag att förlovning kommer aldrig bli aktuellt. Nej för då måste man gifta sig ser ni, medans jag ser det som en symbol för hur stark kärleken är ser han det som ett kommande sätt att fästa sig för livet.           japp så så var det med det. Men ja även om han känns rätt vet man inte vad man träffar längs vägen. fast just nu vill jag att vägen ska vara tom. Nu när jag träffat en den bästa killen på länge är jag naiv, måste sluta upp med det. kanske borde man vara singel tills man fått kalrt för sig vart man står!! Men älskar honom för mycket! vill inte vara utan honom!

Drömmer hemska drömmar, vet inte varför. men måste gå och spå mig och se vad allt detta betyder. Det tråkigt är att pojken skrattar bort det. skulle vara kul och se hans min när jag börjar med det. Men för att kunna börja måste jag hitta mig själv.

Nej om man skulle hoppa in i duschen så man e nyduschad och klar tills han kommer hem.
Sköt om er så syns o hörs vi snart igen /Förvirrad men fortfarande lycklig



*diamonds are a girls´best friend*

Kaos

Vi satt som sagt här hem fram till halv elva lite senare än vad det var tänkt men blev massa allvarligt prat, och då vill man ju inte bara avbryta. Därefter gick vi till kaos, vissa av de gamla vanliga människorna saknades men det var som vanligt rätt stämning och leende på läpparna vart man än vände sig =). Runt tolv slaget begav vi oss till broadway där ja man kan säga som så att det blev inte riktigt som man tänkt sig. En man i 40 års åldern var på oss och var allmänt dryg så sabina ljög ihop att vi var lesbiska.. WEI kände jag, 1 jag kommer från den här stan och vill inte ha mer skitsnack i den här stan. 2. Jag tycker man kan vara vuxen nog och bara be honom att gå. men då dom ljugit ihop det under de 5-10 min då jag var borta kunde jag inte förstöra allt så sa att nej jag har pojkvän men att han accepterar att jag är med dom. Helt sjukt! Kändes så fånigt. Men han tog piken och försvann. Kvällen fortsatte med flirt hit och dit och dans för fullt. Flertal killar var så desperata att jag vände på min ring så den såg ut som ja en annan slags ring och sa tyvärr och flyttade mig en bit bort. Genast tog dom avstånd, det är sällan en tjej skulle göra det. kvällen gick väl lite hit och dit kan man säga Sabina ville att sitt ex skulle komma medans jag o Eimi ansåg att hon var där med oss och skulle släppa loss och ha kul utan honom. 10 min innan stägning kommer 40åringen från början av kvällen fram och frågade Eimi och Sabina hur dom kunde ljuga om att dom var lesbiska?! då hade han sett sabina vara lite intim och dansat med en kille. men snälla varför har han ens tittat in dom och varför ens bry sig. Han blev så dryg att vi fick honom utslängd, vissa människor förstår jag mig inte på. Just det under kvällen tog jag även han om Nettan en helt främmande tjej som var deckad på toan i ca 2 timmar det var en upplevelse, men ja tyvärr har jag inte hjärta för att bara gå min väg. Jessica hennes kompis var där också och henne hade jag träffat tidigare, haha vi träffades på Ernesto och jag skulle resa mig från bordet som vinglade till och spillde ut hennes drink då fixade jag en ny till henne snälla som man är. Men hoppas du mår bättre idag tjejen och att ni kom hem okej. 

på väg till corner blir det massa irritation i tjejlägret och väl framme bryter det ut, mer om det kanske kommer.. men inte nu, därefter blir det efterfest. Hattfnatt fest! Åh så kul, har inte vari på det på flera månader och mitt häjrta och hela jag mådde så bra. Det enda som saknades var pojken men ibland måste man ju roa sig på eget håll dock fanns han inte ens hemma så jag kunde krypa ner hos honom =(.

Blev så glad när Anna sa: Suss du lyser, det lyser verkligen om dig.. är så glad för din skull.. Efter hon sagt så kunde jag inte sluta le, och då sa hon: Suss du lyser 10 ggr så mkt än den Suss som brukar vara här uppe. Gissa om hjärtat slog. Ville bara skrika ut hur kär jag var. men som jag berättade för Anna, angående det jag skrev i det tidigare inlägget om förlovning.. Jag sa i allafall hur rätt det än känns så kanske jag ska se till o tygla hästarna, och göra det rätta. Och hon nickade instämmande! Är så kär, tänker inte förstöra detta, kvällen igår fick mig att växa!!


P.s. Bilder från kvällen kommer inom kort D.s.

Ta hand om er alla /strålande glad




*Diamonds are a girls´ best friend*

Tack!

Jag vet inte vart jag ska börja, men tack sabina och Eimi att ni förstår mig och lyssnar på mig.Vi ska snartbort till kaos och klockan börjar närma sig 22, Vi har kört "jag har aldrig" vi har pratat om sex,otrohet,killar i sig, förlovning, familj, succes m.m.

jag lever ett dubbelt liv, ett omedvetet ett.
Den ena sidan av mig vill träffa män av olika slag, vill resa jorden rutn och upptäcka saker
Den andra sidan vill förlova mig stabilisera mig, visst vill jag skaffa barn men först vill jag resa med min partner.
Ikväll diskuterade vi vem som hade det bäst och det är mitt rikiga jag den andra personen i mig. Problemet är att jag kan aldrig säga det till en partner. okej om jag vore 30 då är det väl en sak, men jag känne rmig som 25-30 ändå är jag bara 20. Livet är orättvist...

sa ikväll att skulle christian fråga om förlovning skulle jag säga ja direkt, men att det kanske inte komemr förens om ett halvår, ni förstår mig varför tack för att ni lyssnar tjejer. men sen vet jag att den frågan kommer jag inte få och om jag får den lär det dröja 2-3 år om inte mer. Önskar verkligen dom åren gått jag gör verkligen det!

jag lever i den drömvärlden som bara finns när jag stänger ögonen. i mina drömmar lever kärleken i verkligheten är kärleken suddig. Vad är kärlek.?? jag frågar dig?

dags att kila! Hörs inatt eller imorgon...


*Diamonds are a girls best friend*


flickmiddag - kaos - broadway




Ikväll blir det kalas med flickorna, först börjar kvällen här med lite middag och lite vin eller fördrink, sen ska vi bege oss till kaos har inte varit uppe hos mina kaos-snuttisar på hur länge som helst. Kaos är vad man kan kalla en festcomunity där alla glada människor som älskar att festa till det samlas och goes crazy. det blir alltid lyckade förfester och efterfester och ibland mellanfester =). Men nog om det väntar på att ugnen ska bli varm så jag kan börja med maten, Sabina och Eimi springer runt och provar ut hela min garderob och ja 1/3 ligger på golvet, Dom som städade och vek all min tvätt igår men ja det höll en halv dag i alla fall =).

Till klockan 06 igår städade dom hahaha galna. och jag låg inne hos min christian, helt sjukt vad man kan lära sig att älska en människa snabbt. Det faller sig rätt, vet inte hur många ggr jag tänkt på honom bara idag, sjukt men hur mysigt som helst. Inatt/ imorse när han gått för att åka till jobber la jag mig i sängen och när jag kände att den luktade honom somnade jag direkt. trygghet,kärlek,passion,sex,hög mysfaktor,tillit ja allt funkar med dig. Älskar dig!

det kommer en uppdatering om kvällen och alla galna bravader kommer och säkert med kort också haha så håll utkik!

P.s. har klipp mig kort och snelugg, är jättenöjd! bilder på det kommerD.s.


  And don´t forget a girls´best friend will always be diamonds!


    

thinking

thinking


väntan...

Då sitter man och väntar på att Eimi och Sabina ska komma, småsegt har ingenting och göra eller egentligen har jag massvis men väljer att skjuta upp det dum som man är. Ikväll blir det  massa mys med film och god mat sen kommer kanske Christian hem ikväll hela magen pirrar bara jag tänker på honom, önskar jag alltid får känna såhär.
Mörkret började skingra sig och jag såg ljus jag gled sakta sakta på mot ljuset och där stod den finaste av alla änglar och det var du, jag ser knappt mörkret längre du är mitt ljus i vardagen är så glad att du finns.

Imorgon blir det utgång på Broadway, ska bli så kul att få gå ut och hålla ihop med dom man går dit med, i söndags var jag på strand men alla bara sprang runt och jag satt själv större delen av kvällen och längtade hem till sängen där christian låg och väntade, kvart över två kom han och räddade mig från galenskaperna och körde hemåt, så skönt! men imorgon ska jag vara med Eimi och Sabina och vi kommer hålla ihop hela tiden, blir nog förfest hos kaos ska bli skitkul. Emanuel är hemma men åker troligtvis i helgen eller nästa vecka och vi har ännu inte hunnit festa eller träffats. Saknar dig som bara den juh. Du får mig alltid glad ja då du inte får mig att gråta givetvis haha men då är du gullig och vill bjuda mig på mat och prata hihi ja du vet vad jag menar.

Nej nu kom min bror innanför dörrarna och vill låna datorn så då får man väl vara lite snäll, skriver mer imorgon eller inatt, ska börjar uppdatera saker och ting.

see you, life is not what it seems to be!